Diergaarde Blijdorp het hele jaar open elke dag

Ik persoonlijk vind een dagje Diergaarde Blijdorp het leukste uitje van Rotterdam. Naast het feit dat je er een hele dag kunt doorbrengen is het natuurlijk hartstikke leuk om de dieren (en dat zijn er nogal wat) in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Ik vind het zee aquarium toch wel het meest spectaculaire wat Blijdorp te bieden heeft, om zo die enorme haaien en andere grote vissen bovenlangs aan je voorbij zien te trekken, heel mooi.

Maar er is meer te zien in Blijdorp, ook uiteraard veel aandacht voor de kinderen. Leuke dingen om zelf te doen, verschillende speeltuinen waar de deugnieten ook nog kunnen ravotten en verschillende thema restaurants waar je ook binnen je ogen weer uitkijkt.

Wanneer je besluit voor een dagje weg Rotterdam naar Diergaarde Blijdorp te gaan dan hoef je jezelf niet af te vragen of het wel open is. Gewoon 365 dagen per jaar open, je hoeft dus geen dag te missen. Wil je een nachtje blijven slapen in Rotterdam in combinatie met een bezoek aan de Diergaarde dan vind je in de buurt een van der Valk hotel die best wel schappelijke kamerprijzen heeft. Maar enfin, dat moet je maar even opzoeken op zo´n hotel website.

Blijdorp is dagelijks geopend van: 9:00 – 17:00 uur.
Online tickets zijn € 2,- goedkoper dan aan de kassa.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *