Fabrieksverkoop Hunkemöller lingerie Rotterdam

Alle dames opgelet want van 25 t/m 28 januari vindt er een grootste fabrieksuitverkoop plaats van Hunkemöller. Nu is deze lingerie normaal gesproken best aan de prijzige kant vanwege de hoge kwaliteit. Maar op deze speciale dagen in het Ahoy gaat alles voor vaste prijzen weg. Wat je dan ook vastpakt, de prijs staat al vast. Dat is nog eens leuk shoppen in Rotterdam voor schappelijke prijzen.

Prijzen lingerie

Maar wat zijn de prijzen dan voor de lingerie die wordt aangeboden? Mooie lingerie voor een spotprijs dat wil iedereen wel. De prijzen zijn als volgt:
* Slips en accessoires €2
* Badmode €3
* BH en Nacht €4
* Entree €4

Entree en parkeren

Je entreekaartje koop je gewoon bij de kassa van het Ahoy op de dag(en) dat je er heen gaat. Wat je wel online kunt doen is het kopen van een parkeerkaartje voor als je met de auto komt. Ik kan je wel verklappen dat het parkeren duurder is dan de entree, je betaalt voor een parkeerkaart €17.50. Je kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer komen, de metro stopt op Zuidplein vlakbij Winkelcentrum Zuidplein. Je kunt dan eventueel de dag nog combineren met even lekker shoppen en wellicht wat eten bij dit grote winkelcentrum.

Natuurlijk zijn mannen ook welkom 🙂

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *