Gispendag in Villa Sonneveld en Boijmans van Beuningen

Gispendag in Villa Sonneveld en Boijmans van Beuningen. Liefhebbers van de unieke stijl van Gispen krijgen de mogelijkheid om dit te bewonderen op het 100-jarige jubileum van de firma Gispen. Het succesverhaal begon in 1916 met een kleine smederij aan de Coolsingel in Rotterdam. Met deze unieke Gispendag is het een eerbetoon aan de kwaliteiten van dit bedrijf welke over de gehele wereld bekendheid geniet vanwege de unieke ontwerpen.

Herontdekte salonset

Ad van den Bruinhorst van Galerie Van den Bruinhorst laat op deze dag een teruggevonden salonset zien en geeft daar ook tekst en uitleg over. Mensen die zelf iets van Gispen hebben kunnen dat op deze dag laten beoordelen door experts. Of er dan ook een prijskaartje aan wordt gehangen is niet bekend. Maar bij gebleken echtheid zal dit zeker waarde kennen.

Museumpark

Je vindt beide musea in het Museumpark. in dit park zijn meerdere musea gevestigd, zoals de Kunsthal en nog 5 andere musea. Heb je interesse in cultuur dan kun je hier gelijk een mooi dagje weg in Rotterdam van maken.

Info

Waar: Villa Sonneveld en Museum Boijmans van Beuningen
Adres: Museumpark
Datum: 9 oktober 2016
Openingstijd: 11:00 – 18:00 uur
Toegang: Gratis, exclusief entree Villa Sonneveld en entree Museum Boijmans.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *