Gratis bierproeverij op Jazz International Rotterdam

Gratis bierproeverij op Jazz International Rotterdam. Is het een vertrouwde combinatie, bier en jazz? Ik denk het wel, maar dan meer de speciale bieren dan het gebruikelijke carnaval bier. Het biermerk Affligem vindt dat ook en organiseert daarom op het Jazz International Rotterdam een volledig gratis bierproeverij zodat iedereen die het nog niet kent kennis kan maken met dit bijzondere bier in Blond, Dubbel en Tripel. Affligem heeft trouwens 8 verschillende soorten bier.

Ook nog Jazz natuurlijk

Maar natuurlijk kom je niet alleen voor het gratis bier. Jazz wordt er op deze 3 dagen uitbundig ten gehore gebracht met verschillende nationale en internationale artiesten. Als ik een paar namen zou moeten noemen (er komen 110 muzikanten!), dan denk ik aan: Cory Henry, Omer Avital en Dhafer Youssef en uit eigen land Ben van Gelder en Bart Wirtz en nieuw talent gitarist Jorrit Westerhof. Maar ook bands uit Rotterdam zelf: Steeple Poy’s Revanger, Sputnik3 en de Einzelgänger. Met andere woorden, voor elke jazzliefhebber iets leuks te beleven bij dit feestje in LantarenVenster.

Waar vind je LantarenVenster

LantarenVenster ligt eigenlijk precies in het midden van Hotel New York en Het Nieuwe Luxor theater. Vanaf metrostation Wilhelminaplein is het in 7 minuten te lopen (550 meter).

Info

Jazz International Rotterdam 2016

Waar: LantarenVenster
Adres: Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam
Wanneer: Vrijdag 28 oktober, zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober 2016
Toegangsprijzen: Dagkaart €30,-
Bestellen kan online bij LanterenVenster.

Gratis bierproeverij

Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober

Gemist? Dan kun je altijd nog naar het North Sea Jazz Festival, toevallig ook in Rotterdam.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *