MTV audities zonder inschrijving in Ahoy Rotterdam

MTV audities zonder inschrijving in Ahoy Rotterdam. Hoe zou jij het nou vinden om oog in oog te staan met één van je favoriete muziekhelden zoals Shawn Mendes, Bruno Mars. Zara Larsson, Bebe Rexha of Lucas Graham. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want er zullen nog veel meer interessante namen van internationale artiesten voorbijkomen.

Kom je ook?

Heb jij een idee wat je er voor zou willen doen om dit MTV evenement in het Ahoy bij te mogen wonen (GRATIS), dan kun je op drie vooraf vastgestelde dagen komen laten zien waarom jij zo graag gratis kaarten wil.

MTV audities zonder inschrijving in Ahoy Rotterdam

Je mag alleen meedoen, maar ook met een vriend of vriendin, of misschien wel je zus of je broer. De enige voorwaarde is dat je 16 jaar of ouder moet zijn (legitimatie meenemen). Je hoeft voor de auditie geen kaarten te bestellen of te reserveren. je kunt gewoon naar het Ahoy komen en binnenlopen.

Vet feest

De MTV EMA in Rotterdam Ahoy is een muzikaal festijn dat zijn weerga niet kent. Nu voor de derde keer in Nederland en voor de tweede keer in Rotterdam. Zorg dat je er ook bij bent en bemachtig de gratis kaarten. Succes.

Info

Auditie voor gratis kaarten

Waar: Ahoy Rotterdam
Adres: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Wanneer: Vrijdag 28 oktober van 14:00 tot 19:00 uur – Zaterdag 29 oktober van 10:00 tot 18:00 uur – Zondag 30 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Toegang: Gratis

MTV EMA 2016

Waar: Ahoy Rotterdam
Adres: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Wanneer: Zondag 6 november 2016
Toegang: Vanaf €60.00

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *