Ontmoet K3 in Alexandrium Shopping Center

Wie is er nu geen fan van K3? Toen mijn dochter nog een stuk jonger was ben ik met haar naar een optreden van K3 geweest. We stonden helemaal vooraan en mijn dochter ging helemaal uit haar dak. Nu is het ook jouw kans om K3 in Rotterdam te ontmoeten en misschien kun je nog met ze op de foto ook. Zou dat niet leuk zijn?

Maar liefst anderhalf uur lang kun je gaan genieten van zang en dans van de meisjes van K3 in Alexandrium Shopping Center. Hanne, Klaasje en Marthe komen niet alleen maar zingen op die dag, er zal ook tijd worden gemaakt voor de fans die op de foto willen, of een handtekening willen van één van de drie, of van allemaal.

Welke liedjes er gezongen worden dat blijft nog even een verrassing. Maar ik weet zeker dat hun laatste hits ´Love Cruise´ en ´Ushuaia´ zullen worden gezongen. Misschien zingen ze ook nog wel oude hits, uit de tijd dat ik naar K3 moest luisteren. Zoals ´Teleromeo´ en ´Kuma he´.

Wil je de meisjes ontmoeten, dan moet je op zaterdag 17 februari naar Alexandrium Shopping Center komen. Het begint om 10:30 uur en duurt tot 12:00 uur. Je moet zijn op het plein bij HEMA en WE. Ik zou zeggen, veel plezier en wanneer je leuke foto´s hebt gemaakt, dan kun je ze gerust naar me toesturen.

Dan sluit ik af met een video van K3 die ik zelf erg leuk vind. ´ya ya yippee´. Ken je dit liedje ook? ´De spanning stijgt ten top, je bergt al je boeken lekker op en iedereen wacht op het signaal dat de vakantie kan beginnen. Ya Ya yippee, oehoeeeeeee´.

Tot zaterdag 17 februari in Alexandrium Shopping Center.

K3 – Ya Ya Yippee

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *