Varen, slapen en fietsen met het ss Rotterdam

Varen, slapen en fietsen met het ss Rotterdam. Het is niet alleen aan actief uitje, maar je wordt ook nog eens heerlijk verwend op het ss Rotterdam. Je overnacht niet alleen 2 nachten in een Superior Room op het schip, maar er wachten ook nog eens 2 luxe ontbijten op jou en diegene waar je mee komt. In het Lido restaurant op het stoomschip zul je ´s morgens eens lekker culinair verwend worden, zodat de dag voor jullie op een prettige en relaxte manier kan beginnen.

Waar bestaat het arrangement uit

Het arrangement duurt 3 dagen en je blijft 2 nachten slapen op het ss Rotterdam, inclusief ontbijt en bij aankomst een welkomstdrankje. Jullie krijgen allebei een fiets te leen én een dagkaart voor de Waterbus. Met de Waterbus mag je een dag lang op- en afstappen waar en hoe vaak je maar wilt. Je kunt dan bijvoorbeeld heerlijk molens gaan kijken op de fiets bij Kinderdijk.

Rotterdam Welcome Card

Bij aankomst krijgen jullie ook allebei een Rotterdam Welcome Card, dit is inclusief een dag vrij reizen met het openbaar vervoer in Rotterdam. Met deze kaart krijg je op vele attracties wel 25% korting. Zeker de moeite waard om te gebruiken.
Diergaarde Blijdorp krijg je maar liefst 25% korting.
Euromast 25% korting op de entree
Futureland 25% korting
Kubuswoningen 25% korting
Pannenkoekenboot 25% korting
Tot wel 50% korting op vele musea in Rotterdam
Gratis entree bij Holland Casino Rotterdam

Arrangement boeken

Wil je dit leuke arrangement boeken. Dat kan op de website van het stoomschip Rotterdam. Kosten: €129 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *