Vogelexcursie met bijzondere vogels in Futureland

Vogelliefhebbers kunnen binnenkort hun hart ophalen met deze spectaculaire vogelexcursie met een tweetal presentaties die je gratis kunt bijwonen én een bus excursie om de zeer zeldzame vogels met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Voor de excursie met de bus wordt een vergoeding gevraagd, maar je krijgt naar mijn mening dan ook wel waar voor je geld. Besluit je om de bus excursie te reserveren dan moet je snel zijn, want er wordt een grote toeloop verwacht. Uiteraard wordt ook aanbevolen om een verrekijker mee te nemen.

Zowel de gratis presentatie als de excursie zijn echter niet geschikt voor erg jonge kinderen, dus houd daar rekening mee.

Beide happenings staan onder de deskundige leiding van Kester Freriks, een expert op het gebied van vogels en de auteur van het boek ´Het nieuwe vogels kijken´. Hij gaat je uitleggen waarom de Maasvlakte zo interessant is voor vogelliefhebbers en welke zeldzame soorten er ´gespot´ kunnen worden.

Voor de excursie wordt er gebruik gemaakt van de Futureland Express en er wordt gestopt bij de Vogelvallei en de vogeltelpost op het duin langs het noordelijke deel van het Maasvlaktestrand.

Zoals gezegd is de presentatie gratis. Voor de excursie met de bus zijn de prijzen als volgt:
€ 7,50 per persoon. Kinderen van drie t/m elf jaar mogen mee voor € 6,25 en kinderen t/m twee jaar gratis.

Deze themadag wordt gehouden op zondag 26 maart en het programma is:
11.15 uur – presentatie Dwaalgasten van Kester Freriks op VIP-Deck
12.00 uur – busexcursie olv Kester Freriks en een FutureLand-voorlichter
13.15 uur – signeersessie Het nieuwe vogels kijken

Er is ook nog een later programma, echter deze is reeds volgeboekt. Snel boeken dus!

Boeken kan hier.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *