Word jij fotomodel? Laat je scouten in de Kunsthal Rotterdam

Word jij fotomodel? Laat je scouten in de Kunsthal Rotterdam. Vinden je ouders of vrienden dat jij er zo mooi uit ziet? Natuurlijk moet je dat zelf ook wel vinden, maar als dat zo is dan wacht je een mooie kans bij de Kunsthal in Rotterdam.  Er is namelijk een foto tentoonstelling van de wereldberoemde fotograaf Peter Lindbergh. Nu kun je wellicht die tentoonstelling niet zo interessant vinden, maar er lopen op deze dag undercover scouts die op zoek zijn naar mooie meisjes en jongens.

Maak kans op een contract

Word je gescout, dan maak je kans op een contract met Max Models. Dit bekende Rotterdamse modellenbureau heeft al veel bekende modellen gescout en verder geholpen in hun carrière. Wil je succesvol gescout worden op deze dag dan moet je minimaal aan de volgende voorwaarden voldoen.

Meisjes: Tussen de 14 en 22 jaar – Lengte tussen 172 en 182 cm – Confectiemaat 34-36
Jongens: Tussen de 14 en 35 jaar – Lengte tussen 184 en 191 cm – Confectiemaat 46, 48 of 50

Meer te doen

Er is trouwens op deze dag nog meer te doen in de Kunsthal. De Scapino sterdansers Bonnie Doets en Mischa van Leeuwen geven een voorstelling om van te smullen en er is voor iedereen een workshop Camera Obscura waarbij je alles zult ontdekken wat er zich aan de binnenkant van een camera bevindt. De muziek wordt verzorgd door Shug La Sheedah.

Info

Wanneer: Zondag 13 november 2016
Waar: Kunsthal Rotterdam (aan de rand van het Museumpark)
Adres: Museumpark, Westzeedijk 341 – 3015 AA Rotterdam

P.s.

Ook is het de laatste kans om een bezoek te brengen aan de tentoonstelling: ´De Zwaan van Rotterdam. 20 Jaar Erasmusbrug‘.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *